Selecteer een pagina

Studio 100-baas Hans Bourlon vertelt aan Story hoe hij meemaakte dat zijn zakenpartner Gert Verhulst relaties startte met de toenmalige K3’tjes. Zoals we allemaal weten was er flink wat ophef toen Gert Verhulst in het verleden een relatie begon met ex-K3’tje Karen Damen. Maar later ging het helemaal los toen hij ook nog eens met Josje Huisman aanpapte.

Handig om een relatie op het werk te beginnen is het natuurlijk nooit, maar volgens Hans Bourlon waren deze relaties onvermijdelijk. Het stond in de sterren geschreven dat Gert met hen zou aanpappen. In een interview met Story vertelt hij: “Je moest eens weten hoe snel ik het zag aankomen!”

Zulke dingen gebeuren nu eenmaal. Op dat moment viel het ook niet af te remmen. Studio 100 zakenpartner Hans Bourlon vertelt dat hij de vlinders telkens zag aankomen. Hij heeft Gert hierover echter nooit geadviseerd, maar luisterde naar zijn verhaal en steunde hem met veel respect. Zelf vindt hij ook dat Gert het achteraf allemaal erg netjes heeft aangepakt. Momenteel heeft Gert Verhulst alweer een hele tijd een relatie met zijn oude liefde Ellen Callebout.

Hier een leuk fragment, waarin Gert de oude K3’tjes voor de gek houdt en ook de relaties aan bod komen!

Marthe en Viktor

Sinds ongeveer een jaar lijkt de geschiedenis zich te herhalen. Er was dan ook veel te doen rond de relatie tussen Gert Verhulst’s zoon Viktor en K3’tje Marthe. Het was dan ook niet voor niets dat Gert deze foto op zijn Instagramaccount plaatste.

View this post on Instagram

🙈😉

A post shared by @ gertverhulst on

Één ding moeten we Gert ook nageven: ook als het weer uit was met de K3’tjes kon hij gelukkig goed met ze overweg. Dat spreekt voor hem!