Selecteer een pagina

Gisteravond waren de Story Awards. Hier werden prijzen uitgereikt aan bekende Vlamingen. De K3’tjes vielen niet samen in de prijzen, maar Viktor en Marthe werden gekroond als ‘favoriete koppel’!

Marthe en Viktor

Marthe en Viktor zijn al een tijdje samen en hoewel er begin dit jaar geruchten gingen dat het iets minder goed ging met de relatie, werden deze verhalen al snel door het koppel ontkracht. Inmiddels zijn de twee alweer meer dan een jaar samen en zijn ze zielsgelukkig met elkaar!

Favoriete Koppel

Vorige week gaf vader Gert Verhulst al aan erg gelukkig te zijn met de relatie van Marthe en Viktor. Nu blijkt dat meer mensen het hiermee eens zijn. Tijdens de Story Awards kreeg het schattige koppel de prijs voor ‘favoriete koppel’. De twee hadden zeker concurrentie (Tine Embrechts en Guga Baúl, Valerie De Booser en Koen Wauters, Laura Tesoro en Giovanni Kemper), maar trokken uiteindelijk aan het langste eind!

Kusje!

View this post on Instagram

Mijn grote liefde. ❤️

A post shared by Viktor Verhulst (@viktorverhulst) on

Erg blij!

Viktor gaf vorige week al aan deze prijs erg graag te willen winnen. Hij vindt het namelijk leuk om te horen dat Vlaanderen achter zijn relatie met Marthe staat. Nou, bij deze Viktor!
Wij wensen jullie het allerbeste, veel geluk samen!

Wat vinden jullie? Verdiende prijs? Laat het ons weten in de comments op Facebook en TAG andere #echteK3fans!