Selecteer een pagina

We zagen vorige week al de gewaagde cover van Josje’s allereerste single genaamd Gasolina. Nu is het eindelijk zover; de bijbehorende videoclip staat online. Wij weten niet wat we ervan moeten vinden…

Gewaagde nieuwe videoclip

Eerder kwam Josje Huisman al in het nieuws vanwege haar gewaagde kledingkeuze op de rode loper en haar piercings en tatoeages. Ook haar liefdesleven wordt breed uitgemeten in de media. Gelukkig is er nu muziekgerelateerd nieuws over ex-K3’tje Josje. Ze is en blijft immers een geweldige zangeres!

https://www.instagram.com/p/BY6V4THFqmR/?taken-by=josjecoos

Josje Huisman: Gasolina

Het nummer heet Gasolina en de cover van deze single kwam vorige week als ‘trending’ binnen. Vanochtend kwam de video online en deze videoclip is inmiddels al meer dan 200.000 keer bekeken op youtube. Met deze video schudt Josje het K3-imago goed van haar af. Zo is ze te zien in een strak badpak en wordt ze vergezeld door twee halfnaakte heren. Ook de teksten van het nummer zijn niet bepaald voor kinderoortjes bestemd. Hieronder de gewaagde videoclip:

Gemengde reacties

Op Youtube is niet iedereen fan van Gasolina zo reageert iemand met ‘Kan het nog slechter?‘ terwijl iemand anders reageert met ‘Zeg me dat dit een grap is…‘ Josje zelf is in ieder geval razend enthousiast:

Ik voel de kriebels in mijn buik omdat ik iets wat ik in besloten kring heb gemaakt opeens wereldkundig ga maken.

Ook geeft ze tegenover Metronieuws aan helemaal zichzelf te zijn:

Ik doe nu iets wat ik zelf heb gecreëerd en wat heel dicht bij mij ligt. Dat was K3 in zekere zin ook, maar dit is daar toch een andere kant van.

Op haar Instagram geeft Josje aan dat ze het bijna niet kan geloven:

Wat vind jij van het nieuwe nummer en dé gewaagde videoclip? Laat het ons weten in de comments op Facebook en TAG andere EchteK3fans die dit ook moeten zien!