Selecteer een pagina

De K3’tjes hebben de afgelopen weken hard gewerkt, maar eindelijk zitten de opnames voor seizoen 2 van Iedereen K3 erop. Hoewel we nog niet precies weten wanneer deze serie wordt uitgezonden, kunnen we de eerste aflevering dit najaar verwachten. Laat de herfst maar komen!

Iedereen K3

Na het grote succes van Iedereen K3, besloot studio 100 een tweede seizoen te maken. In Iedereen K3ย leren jongens en meisjes samen met K3 de leukste dingen. Denk bijvoorbeeld aan knutselen, koken, sporten, noem maar op! Alsof dat nog niet genoeg is komt er elke aflevering een bekend persoon langs.

Deel twee van serie is dit najaar op VTM te zien, het is vooralsnog onduidelijk wanneer deze ook in Nederland op televisie te zien zal zijn.

Bekijk ook: Oud K3’tje Josje eindelijk goed in beeld met haar hippe liefje!

Achter de schermen

De K3’tjes deelden de afgelopen weken foto’s en video’s van de opnames op hun Instagram accounts. Wij hebben de beelden voor jullie op een rijtje gezet!

Wat hebben ze een lol!

Aah, wat is Marthe toch een schatje!

Met zijn allen!

View this post on Instagram

Tweede seizoentje! #comingsoon #iedereenk3

A post shared by HANNE VERBRUGGEN (@hannecarry__) on

Video

HLN maakte ook nog een video van alle snapchats die de dames de wereld instuurden tijdens de opnames. Het ziet er daar wel erg gezellig uit!

Wij kunnen in ieder geval niet wachten! Met wie gaan jullie wekelijksย Iedereen K3 kijken? Laat het ons weten in de comments op Facebook en TAG andere echte K3 fans!