Selecteer een pagina

Vanavond is het zover! Dan kun je ontdekken wie er allemaal in het team van Hanne, Marthe en Klaasje komt! Vanaf 20:40 uur bij VTM. Het nieuwe seizoen belooft een waar spektakel te worden, vol nieuwigheden, waaronder een gloednieuw decor, een nieuwe co-host, meer afleveringen en enkele nieuwe coaches.

Met dit jaar niet 4 coaches maar 6 dankzij onze K3tjes. Naast K3 zijn Sean Dhondt, Laura Tesoro en Gers Pardoel de andere coaches waar K3 tegen moet strijden om de talenten. Wie gaat er uiteindelijk met de winnaar vandoor?

Hanne: “Het is een hele eer om plaats te mogen nemen in de draaistoelen van The Voice Kids. We weten zelf heel goed hoe het is om mee te doen aan een wedstrijd. Die ervaring kunnen we zeker goed gebruiken als coaches.”

Marthe: “Met ons drietjes de kandidaten beoordelen is een echte uitdaging. Maar we hebben afgesproken dat wanneer iemand van ons omvergeblazen wordt, we niet hoeven te overleggen. Gewoon drukken op die knop!”

Klaasje: “We hebben wel wiskundig berekend dat we dat allemaal maar maximaal 4 keer mogen doen (lacht).”

Bekijk het vanaf vanavond elke vrijdag om 20:40 uur op VTM, met dit jaar een extra Blind Audition ronde een halve finale en uiteindelijk de finale waarin we weten wie de winnaar wordt van The Voice Kids België! Ga jij ook kijken?