Selecteer een pagina

De VriendenLoterij en NSGK hebben er voor gezorgd dat de hartenwens van de tweeling Britt en Thessa Kuhn (19) uitkomt: een concert van K3 bijwonen. Ze gaan een K3 show van heel dichtbij meemaken. De NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind) deed een aanvraag bij het Vriendenfonds voor de twee gehandicapte zusjes.

“K3 is te gek!”
Door de handicap van Britt en Thessa is de tweeling vaak 24/7 aan huis gekluisterd. Er is weinig tot geen steun van buitenaf. Daarnaast hebben ze een beperkt netwerk om leuke dingen te kunnen gaan doen. Maar net als kinderen zijn ze dol op de K3-nummers en ze vinden het geweldig om er heen te gaan!

Henk-Willem Laan, directeur van NSGK: “Daarom verdienen deze meiden en hun ouders een onvergetelijke dag om de dagelijkse ellende even te vergeten en om nog lang aan terug te denken. Geweldig dat wij Britt en Thessa dankzij het VriendenFonds mogen verrassen met dit uitstapje naar K3! Hiermee gaat hun langgekoesterde wens in vervulling. En is er weer een beetje hoop voor de toekomst.”

NSGK en VriendenFonds
NSGK komt op voor kinderen en jongeren met een handicap in Nederland, zodat zij mee kunnen doen in de maatschappij. Bij het VriendenFonds kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties het hele jaar een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten.