Selecteer een pagina

De Nederlandse echteK3fan zal het ongetwijfeld niet ontgaan, maar niet alle Vlaamse fans zullen het weten: op 27 april is het een nationale feestdag in Nederland, namelijk Koningsdag! Het is de verjaardag van Koning Willem Alexander en heel Nederland kleurt oranje! Ook K3 heeft al meegedaan aan de festiviteiten!

Op Koningsdag is iedere Nederlandse echteK3fan vrij en kun je overal feesten, kijken naar persoonlijk acts of naar de vele mini-rommelmarktjes in het land, waar iedereen zijn/haar oude spulletjes aanbiedt voor ‘een prikkie’! Mochten er Vlaamse fans zijn, die Koningsdag (voorheen Koninginnedag) nog niet hebben meegemaakt, is het een zeer leuke dag om even vrij te nemen en naar Nederland af te reizen!

K3 gaf ode aan Koning Willem-Alexander

De oude K3’tjes hebben enkele jaren geleden al een ode gegeven aan Koning Willem-Alexander. Hierin feliciteren ze Koningin Maxima met haar ‘hartendief’. Voor een dag als vandaag vinden we dat een erg gepaste clip om even te tonen!

‘Maxima’ op bezoek in Hallo K3

In Hallo K3 kregen de K3’tjes ook uiterst koninklijk bezoek. Namelijk niemand minder dan Maxima op bezoek en dat leverde grappige taferelen op. Maar was het wel de echte?!

We wensen alle Nederlandse K3-fans een geweldige Koningsdag toe! Veel plezier!