Selecteer een pagina

Deze week zouden ze hun één jarig jubileum moeten vieren, maar de geruchten doen iets anders vermoeden. De relatie tussen Marthe en Viktor zou niet goed gaan schrijft Nieuwsblad.

Er gaan vervelende geruchten de ronde, dat de relatie tussen K3’tje Marthe de Pillecyn en Viktor Verhulst niet meer over rozen zou gaan. Zo zijn ze al een tijdje niet meer samen gespot, maar ook een bepaalde Instagram-post voedt de geruchten…

Update 5/5: Viktor heeft gereageerd op de geruchten en hij zegt: “Ik viel gisteren in slaap naast mijn lief en ik werd wakker naast mijn ex. Het klopt dus niet, nee. We zijn nog altijd heel gelukkig.” Toen de presentator James Cooke vroeg waarom Marthe er niet bij was zei hij: “Ik heb Marthe altijd in mijn hartje.”

Koen Crucke verwijderde foto

Op woensdag zette Koen Crucke, ook wel bekend als Alberto Vermicelli van Samson en Gert, een foto samen met Viktor en Marthe op zijn Instagramaccount. Met hieronder het bericht: “Ik hoorde daarnet dat deze twee duifjes vandaag al 1 jaar samen zijn. Proficiat schatten en nog vele jaren bij. En dat ik maar vlug Peter zal worden!!!” Later op de dag werd de foto verwijderd.

Via: screenshot Instagram

Het Nieuwsblad heeft Koen Crucke gevraagd om reactie, het enige wat hij kon vertellen was: “Dat is mij gevraagd, meer kan ik er niet over zeggen“. En ook Studio 100 gaf aan hen geen commentaar.

Het vermoeden dat Marthe en Viktor problemen hadden in hun relatie ontstond al eerder. Zo zijn ze al een hele tijd niet meer samen gezien in het openbaar en hebben ze sinds december geen nieuwe foto van hen samen op Instagram geplaatst. Wél zijn ze begin maart nog samen op vakantie naar Lapland geweest. Op deze vakantie had Marthe tijdelijk al een ander vriendje.

Laten we hopen dat het allemaal weer goedkomt met de twee tortelduifjes, want het zou toch zonde zijn als dit voorbij ging.