Selecteer een pagina

Hoewel wij als EchteK3fans natuurlijk wel weten dat zowel de nieuwe als de oude K3 geweldig kunnen zingen, zijn er toch mensen die hier aan twijfelen… Daarom hebben wij de allerbeste live-optredens van de oude K3 op een rijtje gezet!

10. I love you baby

Kristel, Karen en Kathleen deden in hun 5 jaar-special een geweldige piano-versie van het prachtige nummer I Love You Baby. Wij kunnen hier de hele dag wel naar luisteren!

9. Hart Verloren

Ook maakten de ‘oude’ K3 een prachtige piano-versie van het nummer Hart Verloren, tevens in de 5 jaar Special. Ze toverden het flitsende dansnummer om in een ontroerende ballad. Wat een nummer!

Lees ook: Nostalgie! De mooiste K3 zoekt K3 audities van Hanne, Klaasje en Marthe!

8. Billy Billy

K3 gaf een paar jaar terug een prachtig live optreden bij Tien Om Te Zien (wat overigens nu helaas niet meer bestaat). Ze deden hier onder andere het nummer Billy Billy. Wij waren even vergeten hoe goed dit nummer ook alweer was, WOW!

7. Hey Hallo / Yippee Yippee / Mama’s en Papa’s

In 2005 traden de K3’tjes op in het Sportpaleis. Onder begeleiding van het Studio 100 kinderkoor zingen Karen, Kristel en Kathleen 3 van hun grootste hits in ‘reggae’ stijl. Kun je je dit optreden nog herinneren? Geweldig was het!

Lees ook: 11 vergeten K3 klassiekers waar jij vroeger helemaal los op ging!

6. Parels

Ook het nummer Parels wordt erg onderschat door de meesten! Dit nummer staat op het eerste album van de oude K3 en het is een prachtige ballad. In Ahoy zongen de dames dit lied met piano begeleiding. Hier vielen wij even stil van…

We zijn pas op de helft! Nummer 1 is echt geweldig! Lees snel verder op de volgende pagina!