De K3’tjes kondigen nieuwe K3-show aan in het voorjaar van 2018!

De echteK3fan heeft weer iets om naar uit te kijken. De dames van K3 hebben vandaag aangekondigd, dat er in het voorjaar van 2018 een nieuwe K3-show komt! Bestel nu al je tickets voor de nieuwe K3-show 2018!

Het is weer feest van de fans van K3! De geliefde K3’tjes gaan weer op tour. Net als de zeer succesvolle concert-tour van 2017, zullen de K3’tjes Vlaanderen en Nederland weer een geweldige show geven!

Aankondiging nieuwe K3-show 2018!

De nieuwe concert-tour van K3 is nog niet bekend gemaakt bij het grote publiek, enkel via een video, waarin de dames de nieuwe K3-show 2018 aankondigen. Nu kunnen wij, na de concert-reeks van afgelopen keer, natuurlijk wel vertellen hoe geweldig deze nieuwe show gaat worden, maar misschien kunnen de dames dat beter zelf doen:

Eerste tickets voor de nieuwe show

Zoals de echteK3fan bij de vorige shows heeft kunnen zien, kun je er maar beter snel bij zijn! Als je vroeg je kaarten bestelt, heb je nog alle vrijheid van datum en plaatsen. Studio 100 heeft beloofd om de kaartverkoop nog niet direct groots aan te kondigen, maar trouwe echteK3fans voorrang te geven! De eerste tickets voor de nieuwe K3-show zijn inmiddels verkrijgbaar!

Bestel je tickets hier!

Voorlopig zijn alleen tickets voor de K3-tour 2018 voor Vlaanderen beschikbaar, maar echtek3fan.net houdt je natuurlijk altijd als eerste op de hoogte! Zodra ook de tickets voor Nederland beschikbaar zijn, melden we dat! (Update: meer over Nederlandse tickets is hier te vinden!)

Lees ook: Check deze actie van Albert Heijn, waar je korting krijgt op de tickets!

Bestel je tickets voor Vlaanderen!
Bestel je tickets voor Nederland!