Selecteer een pagina

We hebben er lang op moeten wachten, maar nu is het eindelijk zover! De nieuwe clip van K3 – Liefde is overal – is net uitgekomen en wij zijn onder de indruk. 

Liefde is overal

De nieuwe single van de dames heeft de naam ‘Liefde is overal’ en is nu via verschillende platformen te beluisteren. Maar er is nog veel meer. Zoals je in de titel van dit bericht hebt gelezen is er nu ook een gloednieuwe clip uitgebracht die ervoor zorgt dat we nog meer kunnen genieten van het nieuwe liedje.

In de nieuwe clip zien we uiteraard ook weer nieuwe danspasjes van de dames. Met deze clip wordt er weer een nieuwe video en single toegevoegd aan het repertoire van de hardwerkende dames. Het is, naast de zomerhit ‘Pina Colada’, de tweede single van de CD Love Cruise, die op 17 november uitkomt! Maar let op: je kan deze CD al wel vóór-bestellen, zodat je ZEKER bent dat je hem op tijd hebt!

Reserveer nu -> click op plaatje!

Leuke fragmenten van K3 Love Cruise

Naast de clip komt er binnenkort ook alweer een nieuwe film uit, waarin de K3’tjes de hoofdrol spelen. We hebben daarvan zelfs al de trailer gespot. Ook in deze clip zullen fragmenten voorbij komen van de nieuwe film!

Maar zonder nog al te veel woorden eraan vuil te maken, check vooral de clip hieronder. Wij hebben hem al een paar keer bekeken en ik moet zeggen, we zijn WEER enthousiast. Wat een toppers zijn het toch, onze K3’tjes! Laat vooral op de Facebook-pagina weten wat je ervan vindt!

Nieuwe K3-videoclip: Liefde is overal

Wat vond jij van de nieuwe videoclip van de K3’tjes? Genoten of heb je andere opmerkingen? Laat het ons weten in de comments op Facebook en vergeet dit bericht niet te LIKEN en DELEN, zodat ook andere K3-fans het nieuwe meteen meekrijgen!