Selecteer een pagina

Al eerder was er een K3 cheerleader jurkje voor verkleden verkleedjurkje, maar nu wordt er ook een originele versie gemaakt door JBC Fashion. Maar zou er ook eentje komen in tiener- en damesmaten?

Het gaat om het roze cheerleaderjurkje wat K3 draagt in de nieuwe videoclip Play-O. Het roze jurkje met K3 op de voorkant zal verschijnen in de kindermaten 98 t/m 152. Vanaf eind januari kunnen we de jurkjes verwachten in de winkels van JBC Fashion en in de webshop.

De prijs voor het jurkje wordt €29,95. Hieronder kun je het jurkje in kindermaten bestellen (via bol.com):

[pg_sas_shop product_id=’1976′]

[pg_sas_shop product_id=’1977′]

[pg_sas_shop product_id=’1960′]

K3 cheerleader jurkje in grote maten

Enkele trouwe fans hebben een Facebookpagina opgericht, omdat ze het jammer vinden dat het cheerleader jurkje er alleen is in kindermaten. Ze willen dus cheerleaderjurkjes in tiener- en damesmaten gemaakt kunnen worden. Door zoveel mogelijk volgers te werven willen ze laten zien dat er veel animo voor is. Intussen heeft JBC Fashion kennisgenomen van de Facebookpagina en gaat dit doorgeven aan de aankoopafdeling van het bedrijf.

Wil jij laten zien dat je het jurkje echt graag wil zien verschijnen in grotere maten, wordt dan lid van deze Facebookpagina. Uiteraard houden we de #echteK3fan ook op de grootste K3-fanpagina op de hoogte van alle ontwikkelingen!