Selecteer een pagina

In 2015 deden Marthe, Hanne en Klaasje auditie voor ‘K3 zoekt K3’. Nu bijna drie jaar later zijn ze zelf coach bij ‘The Voice Kids’ en weten ze maar al te goed wat er bij het bestaan als bekende popgroep komt kijken. In een artikel in HLN wijden ze hier verder over uit:


”De K3-trein dendert altijd voort, dat is een nadeel als je lichaam eens tegensputtert. Ik ben eens zo ziek geweest dat ik constant moest overgeven. Maar the show must go on”, vertelt Klaasje in het Belang van Limburg.

“K3 is nog altijd een droom, maar wel eentje waarvoor je hard moet werken. Iedereen met een job weet dat het soms vermoeiend kan zijn. Dat is bij ons ook zo. Alleen vind ik wel dat we dankbaar mogen zijn dat ons dit overkomt.”


“Ik vond mijn K3-auditie niet goed”, aldus Hanne. ”Daarom ben ik altijd dankbaar geweest dat Studio 100 iets in mij zag, wat ik op dat moment niet wist.

Ik vond het straf dat ze vonden dat ik potentieel had. Ik had niet top gezongen, maar toch keken ze er door. Dat heb ik ook geprobeerd te doen bij de blind auditions: door de fouten luisteren en bedenken wat we met een stem konden doen.”

Bron: HLN.be