Selecteer een pagina

21 September t/m 11 november is de laatste kans om K3 dit jaar nog in Rotterdam, Amsterdam, Breda, Groningen en Apeldoorn te zien 🎉 Kaarten voor deze laatste concerten van de “Vlindertour” zijn nog steeds beschikbaar en zijn al verkrijgbaar vanaf €19,50 euro!

Let op: Koop alleen via de enige officiële voorverkoop ticketshop van K3 in Nederland: Eventim! Hierdoor betaal je geen woekerprijzen en voorkom je oplichting. Bovendien krijg je bij aankoop van K3 tickets een gratis K3 poster cadeau.

Koop daarom snel de laatste kaarten bij Eventim via –> https://goo.gl/pbJzhS 😃

Koningin Viola nodigt K3 uit om op te treden tijdens het grote nectaroogstfeest in Vlinderland. Mottige Mot maakt echter van haar afwezigheid gebruik om de vlinders te bevriezen en de macht over te nemen in Vlinderland. Uiteraard laten Hanne, Klaasje en Marthe dit niet zomaar gebeuren en binden zij de strijd aan met Mottige Mot. De dames gaan zelfs op rolschaatsen over het podium om de Mottige Mot te verslaan. Het wordt een spannend avontuur… waarbij K3 de hulp van haar fans goed kan gebruiken!

De show wordt ongetwijfeld weer dansen, zingen en springen op de allerleukste K3 hits. Doe jij ook je mooiste K3 outfit aan?

Koop snel de laatste kaarten bij Eventim via –> https://goo.gl/pbJzhS