Selecteer een pagina

Kristel Verbeke heeft op Facebook het ‘grote nieuws’ bekend gemaakt. Ze gaat stoppen als manager van K3.

Afscheid

Ze geeft aan dat het fijn was een brug te slaan tussen de oude en nieuwe K3 en dat ze heeft genoten van de samenwerking met de meisjes. Maar nu nadat Hanne, Klaasje en Marthe goed op eigen benen kunnen staan, is het tijd voor Kristel om afscheid te nemen.

Naast K3-lid was ze na de overgang naar de nieuwe K3 ook manager van het populaire meidentrio. Ze schrijft op Facebook onderstaand bericht, waarin ze officieel haar scheid aankondigt van de meidengroep. Ze zegt ook al iets over de toekomst, maar… Lees zelf maar!

Vandaag neem ik afscheid als manager van K3 .. Ik vond het fantastisch om een brug te kunnen zijn tussen de ‘oude’ en de ‘nieuwe’ K3. Ik heb er enorm van genoten om te zien hoe snel Hanne, Klaasje en Marthe een hecht trio zijn geworden. Ze zijn helemaal klaar om, samen met het Studio 100-team, nieuwe verhalen te schrijven. Met veel trots en dankbaarheid voor de kansen en voor het vertrouwen dat ik gekregen heb, neem ik afscheid van K3 als manager. Kinderen zijn de wereld van morgen en ik zal samen met hen K3-liedjes blijven zingen over liefde, dromen en verdraagzaamheid.🌈

Ik wil heel graag nog eens expliciet het Studio 100-team bedanken voor de jarenlange samenwerking. Wegvliegen met een rugzak vol mooie herinneringen en pakken ervaring, is het mooiste wat er is, zeker als je weet dat je altijd welkom bent. Wat mijn nieuwe uitdagingen betreft, dat is iets voor later, eerst ga ik nog even genieten van een korte, welverdiende pauze. ❤️Kristel -x-

Wat nu?

Ze laat wel al doorschemeren dat er al nieuwe plannen zijn, maar hoe wat precies, weten we natuurlijk nog niet. Ze moet eerst even genieten van een korte vakantie en terecht!

Lees ook: Gert deelde bed met DERDE K3-zangeres! Lees hier wie!

Wij zijn benieuwd hoe de toekomst van Kristel eruit gaat zien, maar ook wie de nieuwe manager van K3 gaat worden en of we daar iets van gaan merken!

Voor nu… Fijne vakantie! Wij hopen op veel nieuws!