Selecteer een pagina

Kristel maakt als manager de levens van de drie meisjes van dichtbij mee. Maar toen Marthe haar vertelde dat ze een relatie had met de zoon van Gert Verhulst, moest ze toch even slikken.

Marthe was destijds naar manager toegekomen om te vragen hoe de twee tortelduifjes het grote nieuws het beste konden verspreiden. Dit zou volgens Kristel namelijk het een en ander teweegbrengen vertelde ze aan het Vlaamse tijdschrift Dag Allemaal.

Het ex-K3’tje zal wel gewend zijn dat haar collega’s vallen voor de charmes van een Verhulst. Al eerder had Gert Verhulst een relatie met haar K3-collega’s rosse Karen Damen én blonde Josje Huisman. Nu zwart-harige Marthe is gevallen voor zijn zoon, zijn de in Huize Verhulst qua haarkleuren compleet.

Kristel vertelt…

Kristel vertelt aan Dag Allemaal dat ze de relatie niet aan had zien komen, Lachend zegt ze: ‘Laat ik het zo stellen: als de relatie van Marthe en Viktor de plot van een filmscenario was, had ik gezegd: dit is erover.’

Afsluitend zegt ze nog: ‘Ach, als ik zie dat twee mensen echt verliefd zijn en het goed hebben samen, kan ik toch alleen maar blij zijn voor hen?’