Selecteer een pagina

De K3’tjes zijn natuurlijk superdruk met optreden, interviews en nieuwe nummers opnemen. Ze hebben dus niet veel vrije tijd om door te brengen met familie en ja, de vriendjes… Hoe doet Klaasje dat met haar vriend?

Afgestudeerd

Max, de vriend van Klaasje is pas geleden afgestudeerd en zal vanaf volgend jaar werkzaam zijn bij een advocatenbureau in Nederland. Hij zal dus erg druk bezig zijn met zijn werk. Net als Klaasje, want het leven als lid van K3 is natuurlijk verschrikkelijk leuk, maar ook erg druk! Af en toe brengen ze gelukkig wel tijd samen door. Zo gingen ze een tijdje terug nog samen naar Roodkapje en Cirque du Soleil:

Roodkapje!

https://www.instagram.com/p/Ba1afuAlC3Z/?taken-by=maxvgeest

Cirque du Soleil!

Missen

Om deze redenen woont Max in Nederland en Klaasje in Antwerpen. Het koppel is dus vaak gescheiden en dat vindt Klaasje af en toe best moeilijk zo verteld ze in een interview met Story:

Je moet elkaar voor de volle 100 procent kunnen vertrouwen. Dat is inderdaad niet altijd even gemakkelijk, want soms missen we elkaar enorm

Aldus Klaasje in een interview met Story.

Samen Sushi eten!

https://www.instagram.com/p/BPlJfAgFXEX/?taken-by=maxvgeest

Wel goed

Toch geeft Klaasje in een interview met Story aan het toch wel goed te vinden. Ze zou er nu nog niet aan moeten denken om samen te wonen:

Maar die afstand is tegelijk goed. Mochten Max en ik nu samenwonen en elkaar zeven dagen op zeven zien, zou ik me opgesloten voelen. Nu doen we elk ons eigen ding en hebben we elkaar altijd veel te vertellen.

Aldus Klaasje in een interview met Story.

Samen sporten!

https://www.instagram.com/p/BRqsjczBtf6/?taken-by=maxvgeest

Wat vind jij van een langeafstandsrelatie? Laat het ons weten in de comments hieronder!