Selecteer een pagina

Deze superleuke verrassing hadden wij even niet aan zien komen, maar WAUW, dit gaat vast prachtig klinken. Kun jij ook niet wachten, totdat je Klaasjes muzikale kunsten kunt beluisteren op de het nieuwe K3-album?

Het nieuwe K3-album

Momenteel zijn de K3’tjes druk bezig met het inzingen van de nieuwe K3-liedjes en Miguel Wiels gaf hierover alvast een superleuk nieuwtje weg. Op het splinternieuwe album Love Cruise wat in november verschijnt, zal Klaasje te horen zijn. En nu denk je natuurlijk: ‘ ja logisch, ze is een van de K3’tjes‘ Maar buiten haar mooie stem zal ze dit keer ook te horen zijn met haar eigen dwarsfluit.

Dat Klaasje dit goed kan, daar zijn we zeker van. Voordag ze in K3 zat studeerde ze aan het Conservatorium in Amsterdam. Daar oefende zij dagelijks met haar instrument.

Klaasje op haar dwarsfluit

Benieuwd hoe het klinkt als Klaasje op haar dwarsfluit speelt? Wij zochten even een klassieker op van het K3’tje en haar lievelingsinstrument. Op deze video speelt ze het nummer Lente van Stefan Bele.

Vind jij dat Klaasje ook zo mooi muziek kan spelen? Of vind jij Klaasje net als ons he-le-maal geweldig. Laat het ons weten in de comments op Facebook en TAG die andere echteK3fans!