Selecteer een pagina

Karen Damen zou zwanger zijn, althans als we de geruchten mogen geloven. Het zou zelfs gaan om een tweeling, zo wordt gesuggereerd.

Karen zwanger

De laatste tijd zijn er veel geruchten over en broertje of zusje (of twee) voor Sky, maar we hebben nog geen reactie gehad van Karen zelf. Nu heeft ze gereageerd en weten we de echte waarheid over een eventuele zwangerschap van de ex-K3-zangeres.

Ze geeft aan:“Blijkbaar doet het gerucht de ronde dat ik zwanger ben maar dat is niet zo. Ik ben zelfs aan het dieten en ben al vier kilo kwijt, dus ik vind het wel raar en zelfs een beetje pijnlijk dat ze zoiets zeggen. Of Sky nog een broertje of een zusje zal krijgen, daar ben ik nog altijd niet uit.”

Het hoge woord is er dus uit. Op dit moment is Karen Damen niet zwanger. Hiermee sluit ze echter niet uit dat dat niet gaat gebeuren, maar nu in ieder geval niet. Gerucht weer uit de wereld geholpen!

Karen is twee maanden geleden getrouwd met Antonie in Ibiza. Het koppel kreeg eerder al zoontje Sky, die voorlopig alleen zal blijven spelen.

Lees ook: Karen is getrouwd en ze deelde deze supermooie foto