Selecteer een pagina

Hanne, Klaasje en Marthe vertellen over hun uitgaansleven en het gebruik van alcohol. Zo houden Hanne en Klaasje wel van feestjes.

Alhoewel Hanne en Klaasje uitgaan wel zien zitten, geeft Marthe daar niet zoveel om. Dit stond in een interview met het Vlaamse magazine Thema Nieuws.

Uitgaansleven

Hanne geeft in het interview aan, dat ze natuurlijk wel op stap gaat, maar haar verantwoordelijkheid neemt. Zo gaat ze de dag voor een optreden altijd vroeg naar bed om haar stem goed te verzorgen. En mocht haar stem dan toch eens hees klinken, ligt dat eerder aan een glaasje alcohol, maar eerder aan haar luide stem.

Marthe geeft aan niet zo’n feestganger te zijn. Ze maakt veel meer plezier tijdens een gezellig avondje in de zetel met een kop thee.

Klaasje drinkt op huisfeestjes graag een wijntje, maar als ze naar de discotheek gaat, doet ze dat liever niet. Ze zal er dan altijd opletten dat ze niet teveel drinkt. Ze vindt dat ze nu ze in K3 zit een voorbeeldfunctie heeft. Daar is ze zich bewust van en houdt ze dan ook goed rekening mee.

Kortom, Hanne, Klaasje en Marthe zijn keurige dames. Zoals we natuurlijk van ze gewend zijn.

Bron: Thema Nieuws Magazine