Selecteer een pagina

Natuurlijk zien wij allemaal wat Hanne, Klaasje en Marthe doen voor de schermen. Ze treden op, zijn te zien in tv programma’s en hebben meet & greets, maar hoe ziet zo’n repetitiedag er nu eigenlijk uit. Bekijk hier een werkdag van K3.

Werkdag van K3

De meisjes zijn in de nieuwe vlog #4 druk aan het oefenen voor het nieuwe seizoen van K3 dansstudio. En dit beloven net weer iets andere uitzendingen te worden dan het eerste seizoen van K3 dansstudio. Bij het nieuwe seizoen wordt er meer een link gelegd met extreme sporten. Voor deze opnames leert Axana hoe de meisjes het beste hun dansjes kunnen tonen aan de kijkers.

Ook hebben de meisjes een fotoshoot in de gang van Studio 100. Deze foto’s en het interview verscheen in het Vlaamse tijdschrift Dag Allemaal. Hierin waren de meisjes heel eerlijk over elkaar en gaven ze aan dat ze wel eens kleine ergernissen hebben binnen K3.

Vervolgens gaan ze op weg naar Tilburg (Nederland) voor de opnames van K3 Dansstudio, waar ze voor drie dagen zullen verblijven. De opnames waren in een groot skatepark.

K3 op een werkdag achter de schermen