Selecteer een pagina

Ruim anderhalf jaar na het afronden van de zoektocht: K3 zoekt K3 heeft Studio 100 gisteren een nieuwe variant aangekondigd; de dames van K3 gaan uitbreiden.

K3 zoekt K4

Wij hebben informatie over de start van ‘K3 zoekt K4’, een gloednieuw programma waarin Hanne, Klaasje en Marthe de jury vormen. Hierin gaan ze op zoek naar een vierde lid van de populaire meidengroep.

Dit komt als een verrassing, maar Studio 100, het management van K3, denkt dat de uitbreiding zorgt voor meer dynamiek en dat dit de optredens en clips zeker ten goede komt. Er wordt gezocht naar iemand die goed kan dansen, zingen en een goede uitstraling heeft. Uiteraard moet er ook een klik met de dames zijn zodat ze ook buiten de optredens een leuke tijd hebben.

De aanmeldingen voor ‘K3 zoekt K4’ gaan maandag 3 april van start op de site van Studio 100. Er zullen voorselecties plaatsvinden begin mei. Opnames starten pas in oktober en uitzendingen zullen halverwege november op tv te zien zijn. K3 zoekt K4 wordt in zowel Nederland als België uitgezonden.

K3 zoekt K4 bekendgemaakt!

Naast de opvallende aankondiging van ‘K3 zoekt K4’ is de eerste kandidaat misschien nog wel specialer. Een bron binnen Studio 100 wist te vertellen dat er waarschijnlijk een oude bekende mee gaat doen met de nieuwe zoekopdracht. Zij zou zichzelf reeds via directe wegen hebben aangemeld.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan: volgens de geruchten heeft Kathleen Aerts zich aangemeld en zal meedoen met de zoektocht: K3 zoekt K4. Mocht zij als winnares uit de bus komen, dan zou ze een terugkeer maken in K3. Onze bron binnen Studio 100 gaf aan dat Gert Verhulst naar het schijnt zeer in zijn nopjes was met haar aanmelding. Volgens Gert zou het de binding met de oudere fans ten goede komen, als zij zou winnen!

Nieuwe naam K3

Nadat de gekozen winnaar bekend is, zal er ook een nieuwe naam komen voor K3. Welke dit gaat zijn is nog niet bekend, maar ‘K4′ zou natuurlijk een logische keuze zijn. De winnaar wordt bekend gemaakt op 22 november, waarna we ook de nieuwe naam zullen horen.

Informatie over de aanmelding bij ‘K3 zoekt K4’ kun je hier vinden!

Nieuws op 1 april…

UPDATE: gelukkig heeft de echteK3fan zijn/haar twijfels bij een versterking van een 4e K3’tje! Wat ons betreft doen Hanne, Klaasje en Marthe het uitstekend en kan die versterking achterwege blijven! Het was dan ook een 1 APRIL-grap! Er komt geen K3 zoekt K4 en daar zijn we blij mee! K3 blijft dus gewoon K3! 😀