Selecteer een pagina

Vandaag komt sinterklaas aan in Antwerpen! Twee jaar geleden ontmoetten Hanne, Marthe en Klaasje sinterklaas voor het eerst als nieuwe K3. Ze zongen voor de goedheiligman in hun aller-eerste TV-optreden. Geweldig om terug te zien!

Hoe Sinterklaas het altijd voor elkaar krijgt is een raadsel, maar knap is het zeker! Twee jaar geleden ontmoette de goedheiligman ook K3 in het Sportpaleis te Antwerpen! Net als de Sint, hadden Hanne, Klaasje en Marthe een druk programma! Ze moesten die avond ook nog optreden bij Rode Neuzen Dag! Zie hier de ontmoeting van de K3’tjes met Sinterklaas:

Kritische reacties

Er waren helaas sommige mindere reacties over het laatste optreden (bij Rode Neuzen Dag). Of die ‘kritische fans’ nu gelijk hebben of niet, zo’n druk programma na al vele SUPER-hectische weken, is wel echt loodzwaar. Bovendien was het hun eerste TV-optreden en dat is ECHT anders dan een concert. Hun optreden bij Sinterklaas is in ieder geval geweldig en een echte show zoals we van K3 gewend zijn, dus denken we dat het eerder de opname was (of natuurlijk de ‘kritische blik’ van de ontevreden ‘fans’). Zie hier de geweldige 10.000 luchtballonnen tijdens Sinterklaas:

Je ziet ze gewoon plezier hebben en ze doen het ECHT goed! Wij zijn benieuwd wat de dames dit jaar voor de Sint gaan zingen! Welk nummer wil jij graag horen? Laat het ons weten in de comments op Facebook!