Selecteer een pagina

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten hebben de meiden Hanne, Klaasje  en Marthe afgelopen zaterdag hun eerst grote K3 show gehouden.

K3-show

Voor de meiden was dit uiteraard spannend moment, ondanks dat ze vaker optredens hebben gedaan vonden ze het toch erg spannend om voor zo grote zaal te staan.

Ook vonden ze het spannend of de bezoekers de nieuwe liedjes wel leuk vonden. Om 6 uur in de morgen was Hanne al wakker op de dag van de eerste show. Toch zijn de dames wel heel erg trots op hoe de show is verlopen. Ze zeiden dat de zorgen toch wel een beetje voor niks zijn geweest. Ook het publiek was helemaal tevreden over de nieuwe show. Maar dit hadden wij als fans natuurlijk wel verwacht.

Een K3 show vraagt veel inspanning

Het geven van de show vraagt veel inspanning van de meiden. Want tijdens de show hebben ze heel weinig tijd om te veranderen van kostuum. Toen de oude meiden van K3 nog meededen tijdens vorige shows konden ze wel nog eens tijdens een medleys even naar het toilet gaan. Maar omdat ze nu nog maar met ze drieën zijn is daar nu geen tijd meer voor. Nu moet alles snel doorgaan.

De afgelopen drie weken hebben ze hardt gewerkt om een goede show te kunnen neerzetten. En dat is ook zeker gelukt. Tijdens de show moeten ze ongeveer anderhalf uur op het podium staan en de gasten vermaken. De dames genieten wel heel erg dat ze zoveel mensen blij kunnen maken met hun optredens. Aan het einde van de dag zijn de dames wel blij om hun bed weer te zien.

 

Ben jij al bij de nieuwe K3 show geweest? Laat ons weten hoe jij het hebt ervaart. Deel dit bericht op Facebook als je ook trots bent op Hanne, Klaasje  en Marthe met wat ze bereikt hebben de afgelopen tijd.s