Selecteer een pagina

Goed nieuws voor de Nederlandse echteK3fan! De kaartverkoop voor de nieuwe K3-show in Nederland is ook bekend! Ook voor de Nederlandse K3-show 2018 zijn nu tickets te krijgen!

BOEK NU TICKETS VOOR DE K3 HERFSTCONCERTEN 2018

Optredens K3-show 2018 Nederland

De K3’tjes zullen weer verschillende Nederlandse steden bezoeken. Het zullen grotendeels dezelfde concerthallen zijn als de laatste tour van begin dit jaar! Dus Rotterdam, Amsterdam, Breda, Groningen en Apeldoorn zullen aan de beurt komen! Een geweldige gelegenheid om de K3’tjes dicht in de buurt eens te bekijken, als je uit Nederland komt!

Oppassen met het kopen van nep-tickets!

De kaartverkoop voor de nieuwe show van K3 in 2018 zal weer via Studio 100 en Eventim.nl en Eventim plaatsvinden. Zoals ieder jaar moet je weer oppassen voor woekerprijzen en oneerlijke websites. Koop je tickets dus gewoon voor de juiste (en beste) prijs op de officiële verkooppunten! De prijs van de tickets zal niet meer (en dus maximaal) € 42,50 (voor Droomstoelen) zijn; andere plaatsen zijn goedkoper. Betaal dus ook NIET meer dan nodig!

Tickets nieuwe K3-show in Nederland

Zoals gebleken is, bij de afgelopen show-reeks in 2017, moet je er als echteK3fan snel bij zijn voor de beste plaatsen! De officiële verkoop van K3-tickets voor de nieuwe K3-show 2018 vindt via de Studio 100-pagina plaats! Kies vervolgens de locatie en je plaats… en genieten maar!

BOEK NU TICKETS VOOR DE K3 HERFSTCONCERTEN 2018