Selecteer een pagina

De K3’tjes geven momenteel veel optredens en alles moet pico bello in orde zijn. Daarom hebben ze ook een standaard ritueel vóór hun optredens!

Hanne, Klaasje en Marthe waren maandag 9 augustus te gast bij de opnames van ‘2 Meisjes op het Strand‘, de nieuwe muziek-show op VTM. In de tv-show worden telkens 8 artiesten uitgenodigd. Samen brengen ze 12 nummers: solo, in een verrassend duo of in groep. En voor die nummers putten ze uit jaren van zomerhits. Tussen de optredens door zijn er speciale filmpjes vol muziek en gunnen de meisjes kijkers ook wat beelden backstage.

K3 presenteert gloednieuw programma

K3 presenteert deze show ook een aflevering! De opnames hiervoor vonden plaats op 9 augustus en de volgende opnames vinden plaats op dinsdag 23 augustus! De toegang hiervoor is gratis! Showbizztv België heeft beelden van de eerste opnames, waarbij ook een zeer bijzonder ritueel is vastgelegd! Kijk zelf…

K3 ritueel voor een optreden

Het is natuurlijk grappig om te zien, maar het hoort erbij! De K3’tjes doen hun uiterste best voor de #echteK3fan en daar horen deze checks bij! Laat in de comments hieronder weten wat jij hiervan denkt!