Selecteer een pagina

K3 is momenteel druk bezig met de opnames van een nieuw seizoen van K3 Dansstudio. Deze keer zijn in het Nederlandse Tilburg de liedjes van de CD Ushuaia aan de beurt.

Vandaag mocht de pers aanwezig zijn bij de opnames van de uitzending waarin de danspasjes van het nummer Play-O worden uitgelegd. Er was weinig tijd, want de meisjes hadden een druk programma en er waren vele media die graag een vraagje wilden stellen aan Hanne, Klaasje en Marthe. Tijdens de opnames moesten alle fotografen muisstil zijn, want anders zou het geluid te horen zijn op de opname. In slechts één take was het de meisjes gelukt. Superknap! (zie ook de VIDEO onderaan)

Als decor werd deze keer gekozen voor een skatepark in Nederland. Dit sloot aan bij de stoere uitstraling die ook gekozen is voor de opnames van de videoclip van Play-O. De meisjes zagen er zoals gewoonlijk weer supermooi uit. Ook Axana Ceulemans, de choreografe van K3 was weer aanwezig.

De liedjes die worden opgenomen voor K3 Dansstudio zijn ook de liedjes waarvan een clip is gemaakt. Dus sowieso de nummers: Ushuaia, Iedereen K3, Love Boat Baby, De aarde beeft en Play-O zullen terug te zien zijn in de uitzendingen. Wanneer de uitzendingen precies op tv komen is nog niet bekend gemaakt.

Opnames K3 Dansstudio

[pg_sas_shop product_id=’926′]