Selecteer een pagina

Een kleurige luchtballon en lichtgevende jurkjes. Daarmee zetten Hanne, Klaasje en Marthe het feestjaar rond 20 jaar K3 in. Gisteren namen ze in Leuven de clip op bij hun nieuwe single Land van de Regenboog die op 6 maart verschijnt.

Hanne, Klaasje en Marthe zetten het feestjaar 20 jaar K3 in. Dit doen ze door al hun attributen van de vorige nummers te gebruiken: een kleurige luchtballon en lichtgevende jurkjes. Gisteren waren de meiden van K3 in Leuven. Hier maakten ze de clip van hun nieuwe singel Land van de Regenboog.

De nieuwe singel van K3 Land van de Regenboog verschijnt op 6 maart.

De lyrics van K3 Land van de Regenboog zijn nog niet helemaal bekend, maar bevat onder andere: Neem me mee, neem me mee, neem me mee naar het land van de Regenboog. Als echtek3fan weet je natuurlijk al meer over de lyrics, daarom: vul ze aan in de comments!

Wil je als eerste de nieuwste singel van K3 – Land van de Regenboog in huis hebben? Meld je dan hier aan en wij sturen je een mailtje wanneer en waar je deze kan bestellen. Handig toch!

Hanne, Klaasje en Marthe over hun nieuwe nummer: “Het is een echt feestnummer dat bol staat van verwijzingen naar oude K3-hits als ‘Heyah mama’, ‘Alle kleuren’ en ‘Mama Sé’ en we zijn benieuwd of de fans alle knipoogjes in de tekst zullen vinden.” Land van de Regenboog wordt ook het centrale thema van de verjaardagsshow die op 6 april in première gaat. “We kijken er al naar uit om op dat podium te staan!”

Hieronder een reportage van VTM over hun nieuwe singel.