Selecteer een pagina

Alle bekende Nederlanders en Vlamingen die een rol hebben in de nieuwe film K3 Love Cruise zijn bekendgemaakt! Niet alleen Nicolette van Dam en Tim Douwsma hebben een rol in de nieuwe film, maar nog vele andere bekenden.

De gloednieuwe affiche van K3 Love Cruise

Laten we natuurlijk beginnen bij het begin. Bij het persmoment op een echt Cruise-schip werd ook de affiche voor de nieuwe film bekend gemaakt. Zo ziet de filmposter van K3 Love Cruise, dat vanaf 13 december in de bioscoop te zien is, eruit:

Via: Studio 100

Over K3 Love Cruise

De film K3 Love Cruise mogen Hanne, Klaasje en Marthe als special guests mee op het cruiseschip waarvan Bas de kapitein is. K3 geeft een optreden op het eindbal en de verwachtingen zijn hoog. De parel die Klaasje ooit van haar oma heeft gekregen verandert ineens in een parel-elf. Hij betovert de meisjes van K3 en probeert ze in een slecht daglicht te zetten, wat zorgt voor vele grappige momenten. Het zal spannend worden of K3 het optreden tijdens het eindbal goed weet neer te zetten door alle sabotage van Elvin.

De spelers

Ook werd bij de bekendmaking duidelijk welke rollen waren weggelegd voor deze BN’ers en BV’ers. Zo zijn de acteurs Jacques Vermeire en Winston Post natuurlijk net als in Hallo K3! weer gewoon te zien als Marcel en Bas. Nicolette van Dam is te zien als cruisedirecteur Visschers en Tim Douwsma zal de rol van Alex spelen, hij is een oud-buurjongen van Hanne. Verder doken er vandaag nog twee bekende gezichten op. Sven de Ridder zal te zien zijn als parel-elf Elvin. Maar hij is niet de enige elf. Ook Maartje van Neygen zal in de film te zien zijn als elfje Ayla. En als laatste duikt er ook nog een oud-schoolvriendinnetje van Klaasje op. Deze vriendin heet Jasmijn en zal gespeeld worden door Ashley Ntangu.

Via: Studio 100

Nieuw Album

De film van K3 brengt vele nieuwe liedjes met zich mee en daarom komt er een speciaal nieuw album uit op 17 november. Het album zal net als de film K3 Love Cruise heten. Ook Pina Colada zal hierop te vinden zijn.

K3 love cruise

Via: Studio 100