Selecteer een pagina

De meeste meisjes dromen ervan om deel uit te maken van K3. Dit is natuurlijk ook een droomberoep, maar Klaasje, Marthe en Hanne geven aan dat het soms ook wel erg moeilijk is!

Droom

Voor velen een droom, maar voor Hanne, Marthe en Klaasje werkelijkheid. De drie meiden vormen samen K3 en hebben het geweldig naar hun zin. Ze genieten erg van het leven als K3’tje en dat spat er vanaf! Zo staan ze altijd vrolijk op het podium en hebben ze vaak tijd om even een praatje te maken met de fans.

Acteren

Sindskort is er nog een taak bijgekomen. De meisjes hebben namelijk onlangs hun allereerste film opgenomen die 13 december in premiere gaat. De meiden gaven onlangs in dit interview aan dat ze dat toch wel erg spannend vonden! Op haar Instagram account deelde Klaasje de volgende video waarin zij de camera zelf vasthield:

Moeilijk

In TV-familie geven de drie meiden aan dat het af en toe ook wel moeilijk is! Zo traden de dames een keertje op voor zieke kinderen. Dat was natuurlijk erg speciaal, maar ook lastig:

We zijn eens gaan optreden in een kinderziekenhuis. Dat was voor ons alle drie heel zwaar.

Aldus Marthe in TV-familie.

Hanne geeft zelfs toe dat ze na afloop thuis in tranen uitgebarsten is. Dit optreden hakte erin:

Voor die kinderen hebben we echt iets betekend die dag, maar tegelijk werden we geconfronteerd met het verdriet in de ogen van hun ouders.

Aldus Klaasje in TV-familie.


Wij zijn in ieder geval apetrots op de dames. Wat doen ze het toch geweldig!