Selecteer een pagina

Vandaag is het precies twee jaar geleden dat Klaasje, Hanne en Marthe in de finale stonden van K3 zoekt K3. Dat mag natuurlijk niet ongestoord voorbij gaan! Wij hebben ALLE hoogtepunten voor jullie op een rijtje gezet!

K3 zoekt K3

Hier begon het allemaal: De Finale van K3 zoekt K3! Hanne, Marthe en Klaasje kwam als winnaressen uit de bus en rest is geschiedenis!

Bekijk hier nog eens de allermooiste audities van Hanne, Marthe en Klaasje!

10.000 luchtballonnen

Dit was de eerste single van de ‘nieuwe K3’ en op dit moment is dit nog steeds de meest bekeken video van Hanne, Marthe en Klaasje! 10.000 luchtballonnen is meer dan 20 miljoen keer bekeken op YouTube!

Bekijk ook: De Top 10 best bekeken videoclips van twee jaar K3!

Nieuwe CD

Na het eerste album 10.000 luchtballonnen, brachten de dames nog een album uit. Het album Ushuaia. Op dit album staan onder andere de liedjes Ushuaia, Iedereen K3 en natuurlijk Love boat Baby!

Bekijk ook: K3 wint zomerhit 2016 met Ushuaia!

K3 wint gouden K

In Februari van dit jaar won K3 een Gouden K voor band van het jaar. Wat een prestatie was dat! Dit hadden de dames er toen over te zeggen:

K3 begint met VLOGGEN

In Februari gooit K3 hun allereerste VLOG op youtube! In deze VLOG nemen de dames ons mee backstage! Er volgden tot nu toe nog 20 VLOGS, wij kunnen niet wachten op de volgende!

Bekijk ook: VLOG #20 van K3! Vlieg met K3 mee in de helikopter!

Weet jij nog welke dingen er dit jaar gebeurden? Lees snel verder op de volgende pagina!