Selecteer een pagina

Waarschijnlijk heeft de #echteK3fan de pijnlijke rel rondom K3 en Milow meegekregen en nu kwamen de twee sterren elkaar weer tegen…

De Belgische televisie-zender VRT heeft een grote flater begaan met het foutief uitreiken van de Zomerhit 2016-award aan Milow. Toen de geweldige Milow opgeroepen werd naar het podium, werd door de redelijk laconieke presentator simpelweg gemeld, dat er een foutje was en ze de verkeerde kaart hadden. Daarna werd de echte winnaar bekend; dit bleken onze K3’tjes te zijn met ‘Ushuaia’. Hoewel we de uitslag natuurlijk volledig ondersteunen, vinden we dat VRT hier zeer slordig mee is omgegaan. Bekijk dit fragment om een beter beeld te krijgen van het pijnlijke moment:

Milow en K3 komt elkaar weer tegen

Na het pijnlijke moment, kwamen Hanne, Klaasje en Marthe bij de opnames van ‘2 Meisjes Op Het Strand‘ Milow opnieuw tegen. Het is natuurlijk de vraag hoe Milow zou reageren. Al konden de K3’tjes er natuurlijk zelf niets aan doen, kan hij natuurlijk nog kwaad zijn of ze gewoon even niet willen zien. Gelukkig valt het allemaal mee en is Milow niet alleen een top-artiest, maar een echte professional en leuk persoon. Bekijk de backstage-beelden van ‘2 Meisjes Op Het Strand’, waar de K3’tjes langs Milow moeten…

Geen ruzie tussen K3 en Milow!

Sterker nog, ze hebben daarna een geweldig foto gemaakt, waarin Hanne, Klaasje en Marthe zelfs een shirt van Milow dragen!

View this post on Instagram

#teamMilow 🌺💛💪🏻

A post shared by K3 (@k3.studio100) on

Wij feliciteren K3 nogmaals met de Zomerhit 2016, maar feliciteren Milow ook, hoe sportief en leuk hij het oppakt! Wat denk jij hiervan?Laat het weten in de comments!