Selecteer een pagina

Tijdens de opnames van de videoclip Play-O was het de beurt aan K3 Dancebattle winnares Maité om te laten zien hoe goed ze kan dansen.

Eerder berichtten we al over de winnaar van de K3 Dancebattle. Maité was daarbij uitgekozen door de jury! In de clip zien we haar ook meerdere keren terugkomen. Studio 100 TV maakte tijdens de dag een filmpje van Maité.

K3 Dancebattle winnares Maité

Maité vertelt hoe ze uitgekozen is als winnares van de K3 Dancebattle. Eerst waren er voorrondes in de Fun speelgoedwinkels in België. Hier leerden alle kinderen de K3 dansjes van een echte danseres uit het K3 ballet. Deze danseres bepaalde wie er mee mocht naar de finales waar 24 kinderen op moesten treden voor K3 en Axana Ceulemans.

K3 vertelt…

Het dansje van Play-O is erg energiek dansje en is misschien wat moeilijker dan de andere dansjes. K3 denkt dat het publiek het dansje uiteindelijk wel mee kan dansen, als ze maar vaak genoeg de videoclip bekijken. De K3’tjes geven aan veel bewondering te hebben voor de manier waarop Maité deze dag danst. Ook zijn ze erg te spreken over haar stralende glimlach, die ze de hele dag op had.

Achter de schermen bij videoclip Play-o

Benieuwd naar de nieuwe cheerleader-jurkjes, die de K3’tjes dragen in Play-O, lees hier verder!