Selecteer een pagina

In 2015 besloten Josje, Karen en Kristel te stoppen als K3. Josje kreeg hiervan deels de schuld en nu vertelt de blondine hoe dat precies gegaan is…

Josje in K3

Josje deed in 2009 auditie voor de talentenjacht K2 zoekt K3 en zoals we allemaal weten won zij dit programma. In eerste instantie dacht Josje dat het om slechts 1 CD en 1 tournee zou gaan… Niets was minder waar en de blondine maakte uiteindelijk 7 jaar deel uit van K3.

K3 zoekt K3

In 2015 besluiten de K3’tjes te stoppen en het stokje over te dragen aan drie nieuwe meiden. Men geeft Josje de schuld van deze splitsing en in het programma Die Huis geeft Josje toe dat ze hier wel aan bijgedragen heeft:

Het voelde gewoon als de juiste keuze. Nog steeds, nooit aan getwijfeld. Ik vond het geweldig wat ik had meegemaakt, maar voor mij was de cirkel rond

Aldus Josje.

Josje Huisman

Via: Sony Music

Gezamenlijke beslissing

Wel geeft Josje aan dat dit een gezamenlijke beslissing is geweest en dat zij niet al enige verantwoordelijk is voor het einde van de meidengroep:

We hebben er destijds veel aandacht aan geschonken om het mooi af te sluiten, maar ik heb de indruk dat veel mensen daar geen genoegen mee hebben genomen.

Ook zegt zij niet blij te zijn dat ze van K3 af is:

Ik zou het erg vinden als mensen denken dat ik blij ben dat ik van K3 af ben, want dat is niet zo. We hebben het goed afgesloten en ik heb het losgelaten. Het zit in mijn hart en ik kan mezelf recht aankijken. Ik wil wel dat iedereen mij begrijpt, maar ik weet dat dat niet mogelijk is.

Vanavond

Het programma is vanavond op de Belgische televisie te zien. Ook zal Josje hier een stukje laten horen van haar nieuwe nummer ‘Springstof’.

Wat vind jij van deze uitspraak? Vind jij dat het de juiste beslissing was? Laat het ons weten in de comments op Facebook en TAG andere echteK3fans.