Selecteer een pagina

Oud K3’tje Josje Huisman heeft eindelijk duidelijke foto’s samen met Cle online geplaatst. De blondine plaatste onder andere een foto op Instagram waarop ze een zoen krijgt van haar nieuwe liefde.

Verjaardag

De 26-jarige Cle Gyimah was gisteren jarig! De tortelduifjes vierden samen zijn verjaardag in het 5-sterren Conservatorium Hotel in Amsterdam. Josje is te zien in haar prachtige ‘little black dress’ en haar liefje ziet er ook erg feestelijk uit in zijn strakke grijs geruite pak.

View this post on Instagram

Het is zijn verjaardag! 😍❤🎁

A post shared by Josje Huisman (@josjecoos) on

Roddels

Er gingen al een tijdje geruchten rond over de relatie met Cle. Ook circuleerde er al een paar foto’s, maar vanuit het kamp van de 31-jarige zangeres werd tot nu toe nog niets bevestigd. Cle woont in Amsterdam en heeft zijn eigen Foto- en Video-productiebedrijf genaamd. Tevens is hij medeoprichter van het bekende online mannen magazine BALLINNN’. Hieronder nog wat kiekjes van de hippe Amsterdammer samen met de Antwerpse schone!

Beide met een stralende blik!

https://www.instagram.com/p/BWxgFIjhTat/?taken-by=cledoingthings

Maar cool kunnen ze ook zijn…

View this post on Instagram

❤☇

A post shared by Josje Huisman (@josjecoos) on

Eerdere relaties

De 26-jarige Amsterdammer is zeker niet de eerste liefde van Josje. In het verleden had Josje relaties met onder andere Sudie 100-baas Gert Verhulst, Vlaams acteur Kevin Janssens en Nederlands presentator John de Mol.

.

Wat vinden jullie van de hippe Cle? Komt hij door de keuring? Laat het ons weten in de comments op Facebook en TAG andere echte K3-fans die dit nieuws zeker niet mogen missen!