Selecteer een pagina

Het was net een kleine soap: de bruiloft van Karen en het feit dat Josje niet uitgenodigd. Er gingen veel speculaties rond, maar het hoge woord is eruit: Karen vertelt waarom Josje niet mocht komen.

Bruiloft Karen

De bruiloft van Karen was een intiem feestje op Ibiza waar ze een mooie foto van deelde eerder deze week. Voor de bruiloft waren er veel speculaties en zagen we dat Josje niet uitgenodigd was op de trouwerij van Karen en Anthony. De echte reden kwam gisteren naar buiten in het tv-programma Van Gils & Gasten.

Lees ook: Karen is getrouwd en ze deelde deze supermooie foto

Echte reden

In het tv-programma zei Karen: “Als je in het buitenland trouwt, is je gastenlijst wat beperkter. Er was zo goed als enkel familie en een handjevol zeer goede, gezamenlijke vrienden, die ik al 20 jaar ken.” Hieruit mogen we dus concluderen dat er geen ruzie is tussen de dames, maar dat Karen in een mooie, intieme sfeer is getrouwd omringd door familie en goede vrienden.

Lees ook: Lees ook: Karen deelt deze superschattige foto van haar zoontje (en kat)

Alle speculaties rondom deze ‘uitnodiging’ kunnen dan ook direct van tafel geveegd worden. We weten nu ook dat Karen samen met haar kersverse man een tattoo heeft laten zetten in plaats van een ring. Aan de binnenkant van hun pols staat nu Mr en Mrs. Gaaf idee!