Selecteer een pagina

2017 was voor K3 een druk jaar. Van videoclips tot bioscoopfilm en awards tot derde album. Weet jij nog wat K3 bijvoorbeeld allemaal in het voorjaar heeft gedaan? Lees hier het jaaroverzicht van 2017!

Januari

In de maand januari bracht K3 de stoere videoclip van het nummer Play-O uit. De meiden begonnen met vloggen, zodat de #echteK3fans de meiden ook achter de schermen konden volgen. Ook ging in deze maand de nieuwe K3 Show van start. Dit was de eerste keer dat Hanne, Klaasje en Marthe op tour gingen zonder Karen, Kristel en Josje.

Februari

De maand februari ging van start met het Gala van de gouden K’s. K3 won hier een gouden K voor ‘band van het jaar’. Niet veel later begonnen de dames met de opnames van een nieuw seizoen K3 Dansstudio.

Opnames K3 Dansstudio

Maart

Hanne, Klaasje en Marthe werden op een leuke manier geïmiteerd in het Vlaamse programma Tegen de sterren op. Op 2 maart werd Klaasje 22 jaar en op 3 maart werd Hanne 23 jaar oud. Op Hanne haar verjaardag kwam ook de nieuwe videoclip van het nummer ‘Alle kleuren’ uit. Maart was ook de maand waarin bekend werd gemaakt dat er een nieuwe K3 film zou verschijnen in december, namelijk: K3 Love Cruise.

April

In de pauze van een basketbalwedstijd van de Antwerp Giants trad K3 op. Dit was de eerste keer dat ze een optreden gaven waarbij het publiek aan alle kanten om hen heen zat. Ook kwam deze maand de videoclip Aliyee uit. In deze maand ontmoette K3 alle acteurs die mee zouden spelen in de nieuwe film.

Mei

Op een van de warmste zomerdagen in mei werd dé zomersingle van dit jaar opgenomen, namelijk: Pina Colada. Wil jij weten hoe het er achter de schermen aan toe ging? Bekijk dan hier de making of

Juni

In deze maand werd de nieuwe zomersingle uitgebracht. De nieuwe videoclip was te zien vanaf 9 juni. En hoewel dat deze single heel vrolijk en zonnig was gebeurde er deze maand ook iets minder leuks. Kristel nam namelijk afscheid als manager van K3. De K3’tjes geven hierop ook hun reactie.

View this post on Instagram

Vandaag neem ik afscheid als manager van K3 .. Ik vond het fantastisch om een brug te kunnen zijn tussen de ‘oude’ en de ‘nieuwe' K3. Ik heb er enorm van genoten om te zien hoe snel Hanne, Klaasje en Marthe een hecht trio zijn geworden. Ze zijn helemaal klaar om, samen met het Studio 100-team, nieuwe verhalen te schrijven. Met veel trots en dankbaarheid voor de kansen en voor het vertrouwen dat ik gekregen heb, neem ik afscheid van K3 als manager. Kinderen zijn de wereld van morgen en ik zal samen met hen K3-liedjes blijven zingen over liefde, dromen en verdraagzaamheid.🌈 Ik wil heel graag nog eens expliciet het Studio 100-team bedanken voor de jarenlange samenwerking. Wegvliegen met een rugzak vol mooie herinneringen en pakken ervaring, is het mooiste wat er is, zeker als je weet dat je altijd welkom bent. Wat mijn nieuwe uitdagingen betreft, dat is iets voor later, eerst ga ik nog even genieten van een korte, welverdiende pauze. ❤️Kristel -x-

A post shared by Kristel Verbeke (@kristelverbeke) on

We zijn pas op de helft! Weet jij nog wat er in Augustus gebeurde? Lees snel verder!