Selecteer een pagina

Jammer voor de mannelijke fans van Josje Huisman, want het blonde ex-K3’tje heeft waarschijnlijk een nieuw vriendje! Het zou de opvolger zijn van Gert, Kevin, Levi en Johnny en haar eerste serieuze relatie sinds 2,5 jaar.

De afgelopen weken doken er al vaker geruchten op dat Josje weer een nieuw vriendje zou hebben. De zangeres, die de laatste tijd hard aan haar nieuwe carrière als solo zangeres aan het werken is, heeft er blijkbaar de tijd voor. Verschillende keren troffen mensen haar op straat aan in het bijzijn van een vooralsnog onbekende man. Dat meldde Het Laatste Nieuws.

Lees ook: Gewaagde kledingkeuze van ex-K3’tje Josje op de rode loper!

Het leek er enige tijd geleden op dat Josje een relatie was aangegaan met de Nederlandse musicalster Joey Ferre, maar dat lijkt van korte duur te zijn geweest. De foto’s die de laatste tijd opduiken laten vrij weinig te speculeren over: Josje is weer gelukkig in de liefde! Gelukkig laten Josje en haar nieuwe liefde elkaar gewoon vrij om leuke dingen te doen, en kon Josje vorige week met twee vriendinnen gezellig nar Robbie Williams gaan.

Wat de naam is van de nieuwe liefde van Josje is nog niet bekend, maar we gunnen Josje – die net een platendeal heeft getekend bij Sony – natuurlijk allemaal het allerbeste!