Selecteer een pagina

Piña Colada is DE zomerhit van dit jaar! De bijpassende videoclip is natuurlijk geweldig. Waar is deze prachtige video door geïnspireerd? Wij zochten het uit!

Piña Colada

De videoclip van Piña Colada is op YouTube inmiddels al bijna 3 miljoen keer bekeken! De K3-tjes in ananasjurkjes, een prachtig zwembad en natuurlijk Piña Colada’s. Als deze videoclip je geen zomers gevoel geeft weten wij het ook niet meer. Hier komt ie nog eens, omdat het zo’n lekker nummer is!

Ken je het recept van dit heerlijke drankje al?

Inspiratiebron

Natuurlijk hebben de K3-tjes (en diegene, die helpen bij hun choreografie) bepaalde artiesten of video’s waar ze door geïnspireerd worden, elke artiest heeft immers ook een idool! Wij hebben het vermoeden dat Hanne, Marthe en Klaasje en hun choreografen (net als ons) grote fans zijn van High School Musical. De videoclip van het nummer ‘fabulous’ heeft veel weg van de K3-clip en heeft misschien wel als inspiratiebron gediend voor Piña Colada. Fabulous is natuurlijk niet zo goed als Piña Colada, maar wij zien enige grappige gelijkenissen! Hieronder de video + beelden uit beide clips onder elkaar gezet!

Naast elkaar

Wij hebben de beelden voor jullie naast elkaar gezet. De videoclip van Fabulous vinden we wel leuk, maar niet zo leuk als Piña Colada natuurlijk!

Geef ons maar die Ananas(jes)!

Geef ons maar de K3-tjes!

Niemand heeft zo’n mooie lach als onze Hanne!

Welke badmutsen vinden jullie mooier?

Welke clip vinden jullie het leukst? Stiekem weten we het antwoord natuurlijk al! Laat ons weten wat je er van vindt in de comments op Facebook en TAG de grootste K3-fan!