Selecteer een pagina

Hoera! Hanne maakte gisteren in Bedgeheimen, met James Cooke, bekend te gaan trouwen met haar vriend Jorn! 🤗 Naast al het heugelijke nieuws over het aanzoek vroeg Cooke zich verder ook af waar Hanne echt kwaad van kan worden.

Zwaar om een K3tje te zijn
“Ik word er echt pissig van als mensen tegen mij zeggen dat ‘wij toch niet moeten werken’. Dan word ik zot. Dan denk ik: wat? Fuck you, nee. Als Vlaming mag je je job niet graag doen, want dan is het niet werken.” Hanne vindt het dan ook zwaar om een K3’tje te zijn. “Ik heb soms voor een show het gevoel: hoe gaat mijn lichaam dit nog kunnen doen? Mentaal valt het wel goed mee. Maar het is vooral je lichaam”, zei ze.

Rebelse Hanne
James vroeg ook aan Hanne of zij ‘de wilde van K3’ is. “Nee, dat is Klaasje”, bekende Hanne. “Al had ik het wel altijd voor het rebelse, maar zelf ben ik helemaal niet zo. Ik heb wel een neuspiercing laten zetten. En ik ben verzot op tatoeages. Ik heb er zelf ook al eentje. Ik heb gewoon altijd een zwak gehad voor stoere mensen. En ik hou ook wel van mysterieuze mensen. Mijn vriend Jorn is ook zo.”

Het komt zoals het komt
“Welke Hanne kennen we niet?”, wou James nog weten. Waarop Hanne zegt dat ze “soms wel wat dom en lomp overkomt”. “En dan denk ik: ik ben echt niet zo dom als ik mezelf voordoe”. Ze is gelukkig niet bang om verkeerde dingen te zeggen. “Want het komt er wel uit, zoals het komt.”