Selecteer een pagina

De K3’tjes waren onlangs te gast op Camping Karen & James. Hanne deed daar een nogal opmerkelijke uitspraak… Ze deed een boekje open over haar toekomstplannen, hopelijk kan ze dit wel combineren met K3!

Camping Karen & James

De K3’tjes waren afgelopen week te gast op Camping Karen & James. Dit was natuurlijk hartstikke gezellig! Zo was K3 eventjes K4. De meiden hadden grootse lol. Hieronder wat beelden om jullie een idee te geven hoe het eraantoe ging.

Wat een schatjes!

Humor!

Opmerkelijke toekomstplannen!

Ook werd er natuurlijk flink wat afgekletst. Zo werd er met de K3’tjes gesproken over de toekomst. Hanne deed een opmerkelijke uitspraak geeft aan later drie kinderen te willen.

Wij zijn thuis met vier en dat vind ik juist iets te veel

Aldus Hanne. Ook wacht ze al een tijdje op een huwelijksaanzoek. Ze heeft haar jurk en schoenen zelfs al uitgezocht. Klaasje wilt ook graag een groot gezin. Zij wilt het liefst vier kinderen. Haar vriend Max is het hier alleen niet mee eens… Want dan zouden ze een andere auto moeten kopen.

Het is gewoon mogelijk!

Kan dat wel? Kinderen hebben en ook zangeres van K3 blijven? Jawel! Karen en Kristel deden dit in het verleden al, wij hopen zeker dat Hanne (en Klaasje) dit ook kunnen combineren, want ze moeten nog heel veel liedjes brengen!

Wat denk jij? Laat het ons weten in de comments op Facebook en TAG andere EchteK3fans!