Selecteer een pagina

De meisje van K3 zorgen er komend jaar samen met een doventolk voor dat ook kinderen met verminderd gehoor kunnen genieten van de nieuwe K3 show.

Speciale K3 show voor doven en slechthorenden

Na het succes van de K3 afscheidstour gaan Hanne, Klaasje en Marthe vanaf januari van start met een nieuwe tour door Nederland en België. Tijdens deze tour wordt er een show gegeven voor doven en slechthorenden. Zo kunnen álle fans genieten van een optreden van de meisjes. Bij deze show zal een erkende doventolk aanwezig zijn om de teksten over te kunnen brengen aan kinderen met gehoorproblemen.

De speciale K3 show zal plaatsvinden op 9 april 2017 om 17.00 uur in de Lotto Arena in Antwerpen. Via onderstaande link zijn tickets te bestellen:
https://www.teleticketservice.com/tickets/2016-2017/k3-show-voor-doven-en-slechthorenden

Ben je benieuwd hoe dit er ongeveer uit gaat zien? Bekijk dan nog eens het filmpje van 10.000 luchtballonnen dat Rosanne van Esch tolkte in gebarentaal. 10.000 luchtballonnen in gebarentaal.

Niet alleen de doven en slechthorenden krijgen een aparte show van de dames, maar één dag eerder op 8 april om 20.00 uur zullen ook de volwassenen weer een eigen show krijgen.