Selecteer een pagina

Gisterenavond was de première van de film Allemaal familie. Verschillende bekende gezichten kwamen voorbij op de rode loper. Maar buiten de spelers van de film steelde Josje toch wel de show met haar outfit.

Gewaagde kledingkeuze

Josje droeg een doorschijnende jurk met daarop ‘together forever’, waardoor haar bovenlichaam volledig te zien was. Met plakkers bedekte ze een deel van haar borsten. Bepaal je eigen stijl, dit adviseerde ze eerder al ook aan de lezers van haar boek #DresscodeJosje. Dat is dan ook wat ze deed op deze première.

Lees ook: Josje plaatst pikante foto op social media

Klaasje

Ook Klaasje van K3 was aanwezig bij de première. Ze verscheen daar samen met Elindo Avastia van de Ghostrockers. Klaasje draagt een mooie zwarte jumpsuit met hakken.

View this post on Instagram

Première #AllemaalFamilie met deze leuke meid! ✨

A post shared by Elindo Avastia (@elindoavastia) on

Samen met de andere bandleden van de Ghostrockers vierden ze de verjaardag van Elindo. Klaasje feliciteerde hem als eerste met een kusje op zijn wang.

Over de film

Allemaal familie is een nieuwe Vlaamse bioscoopfilm van Dries Vos met muziek van Bart Peeters. De film gaat over familie de Roover. In deze familie staan alle familieleden op het punt om belangrijke beslissingen te nemen. De een wil graag een baby, de ander juist geen verantwoordelijkheid. En zo heeft iedereen wel iets. Dit leidt tot grappige scenes. Op 22 februari draait deze comedy in de bioscoop.