Selecteer een pagina

Studio 100 baas Gert Verhulst praat in een interview met ‘De Volkskrant’ over het succes van K3 en zijn privéleven. Ook wordt er gesproken over de relaties met Josje en Karen.

Gert Verhulst

Gert Verhulst staat binnenkort samen met Samson in een uitverkocht Sportpaleis. De 49-jarige televisiemaker heeft een geschat vermogen van maar liefst 56 miljoen euro. Hiermee is Gert de rijkste bekende Vlaming. Naast presentator, televisiemaker en zanger is Gert tevens de eigenaar van het grootste entertainmentbedrijf van België: Studio 100. En zoal jullie vast al weten is dit ook het bedrijf achter K3.

Liefdesleven

Het gaat dus goed met Gert! In het verleden heeft Gert Verhulst relaties gehad met zowel Karen Damen als Josje Huisman. Dit kwam hem op veel kritiek te staan. In de Volkskrant geeft hij antwoord op enkele scherpe vragen. Zo wordt hem gevraagd of hij ooit aan de gevolgen voor  Studio 100 dacht toen hij deze relaties begon:

Nee. Nee. Mijn privéleven was belangrijker. Het zou heel triest zijn als ik mijn privéleven laat leiden door wat goed is voor mijn bedrijf.

Aldus Gert Verhulst.

A post shared by @gertverhulst on

Verliefd

Ook geeft Gert aan dat hij er niet veel aan kon doen en écht verliefd was op beide dames:

Ik was gewoon verliefd, dat was het belangrijkst. Daar was toch niets fouts mee? Het was hooguit grappig, voor buitenstaanders.

Het volledige interview is hier te lezen.

Wat vinden jullie? Had hij beter geen relatie kunnen beginnen met Josje of Karen? Laat het ons weten in de comments op Facebook!