Selecteer een pagina

Dat Gert een relatie heeft gehad met Karen Damen en Josje Huisman is nooit een geheim geweest. Maar afgelopen week is bekend geworden dat Gert Verhulst met nog een K3-zangeres het bed heeft gedeeld!

In de aflevering van Gert Late Night vertelt Kristel Verbeke openhartig aan reporter James Cooke dat ze na de breuk tussen Gert en Karen met Gert, maar ook met Karen het bed heeft gedeeld. “Ik heb in die tijd zowel met Karen lepeltje lepeltje gelegen als met Gert. Om hem te troosten.”, zegt Kristel in het interview op de vraag of Kristel nooit een relatie met Gert heeft gehad.

View this post on Instagram

Rollercoaster aan emoties vandaag ❤

A post shared by Kristel Verbeke (@kristelverbeke) on

Kristel vertelt in het interview ook dat ze in K3 drie nieuwe zussen vond, Karen, Kathleen en Josje. Net voordat K3 destijds doorbrak, verloor de zangeres haar twee echte zussen. Kristels oudste zus overleed na een auto-ongeluk en haar jongste zus overleed door een koolmonoxide vergiftiging.

Kristel Verbeke

Naast Kristel, brachten ook zangeres Ingeborg en schrijver Herman Brusselmans vier dagen door op de boot van presentator Gert Verhulst. Bekijk hier een klein stukje uit de (toch wel emotionele) aflevering:

Het is dus niet meteen wat je zou denken en misschien maar beter ook! Toch blijkt nu dat alleen Kathleen nog ‘bedvrij’ is geweest van Gert… of missen we misschien nog iets?! 😉