Selecteer een pagina

De meiden van K3 hebben veel fans, groot en klein, jong en oud. Het idee voor EchteK3fan.net is geboren op Facebook met als doel een community te maken voor de echte K3fan.

EchteK3fan.net

EchteK3fan wordt gemaakt voor en door fans en heeft dus geen directe band met Studio 100 of K3. Neemt niet weg dat we stiekem hopen dat ze de site wel lezen.

Hier mag je veel nieuws rondom K3 verwachten, specials die we zullen plaatsen, maar ook allerlei informatie over Hanne, Klaasje en Marthe. Denk hierbij aan bijvoorbeeld optredens, fanfoto’s en natuurlijk een groot actief forum. Met tienduizenden fans in Nederland en België is het doel van EchteK3fan om een plek te creëren waar iedereen zich thuis voelt en zijn passie kan delen.

We hebben daarom ook een speciaal K3-forum opgericht, waar je allerlei zaken kwijt kunt. Ben je bij een optreden geweest? Plaats gerust een verslag! Wil je het hebben over Klaasje, Hanne of Marthe, plaats het vooral op het forum. Natuurlijk is er ook nog ruimte voor andere topics. Voor het forum zijn we ook nog op zoek naar mensen die mee willen helpen dit te beheren. Denk hierbij aan het actief deelnemen aan discussies, helpen van anderen en een oogje in het zeil houden. Zorg dan eerst dat je een account hebt en stuur ons vervolgens een bericht.

Om volledig gebruik te kunnen maken van EchteK3fan is het handig een account aan te maken. Dit verplicht je uiteraard tot niets, maar maakt het eenvoudiger te reageren, geeft je toegang tot het forum en biedt op termijn nog meer voordelen.

Wij hopen een mooi platform te bieden voor en door K3fans!