Selecteer een pagina

Een droevig bericht voor één van de meisjes. Terwijl de zaal zich klaarmaakte voor het optreden werd bekend dat haar grootmoeder de strijd tegen kanker had verloren.

Treurige dag

De oma van Marthe was al vier jaar ziek.  Ze is overleden aan pancreaskanker, ook wel bekend als alvleesklierkanker. Op 22 oktober verloor ze haar strijd tegen deze ziekte.

Vader Bart de Pillecyn vertelt in het Belgische magazine Dag Allemaal: ‘Mama vroeg er enkele dagen voor haar overlijden nog naar, om Marthe en de andere kleinkinderen nog één keer te zien. En Marthe heeft zich vrijgemaakt om langs te komen. Mooi van mijn dochter.’

Dat was niet gemakkelijk, want K3 heeft momenteel een drukke agenda.

‘Op woensdag was dat, en drie dagen later, zaterdag 22 oktober, overleed ze. Het was goed geweest. Ik denk dat mama heeft volgehouden tot die specifieke datum. 22 oktober is de dag waarop Marthes overgrootmoeder verjaarde.’

Op die dag had K3 een optreden in Herzele. Haar vriendinnen van K3 en enkele mensen van Studio 100 waren op de hoogte. En Marthe? Die beet haar tanden op elkaar en zong en danste zoals altijd vol enthousiasme.

Wij wensen Marthe veel sterkte met dit verlies en hopen dat zij deze droevige gebeurtenis een mooi plaatsje kan geven.