Selecteer een pagina
Hanne, Klaasje en Marthe hebben deze dag ook niet zomaar voorbij laten gaan en schreven alle drie hun eigen reactie over het K3 avontuur tot nu toe.

Op hun persoonlijke Instagramaccount schreven ze allemaal een mooi tekstje. Ze spraken hun dank uit naar de fans en zijn trots op deze prachtige mijlpaal.

De reactie van de meisjes

Hanne Verbruggen
Klaasje Meijer
Marthe de Pillecyn

View this post on Instagram

Vandaag is het exact 1jaar geleden dat onze droom uitgekomen is. Het jaar is voorbij gevlogen en we hebben zoveel leuke dingen mogen meemaken. Nooit gedacht dat ik zoveel geweldige mensen zou tegenkomen en dat we zo hard gesteund zouden worden door iedereen. Dankzij jullie kunnen wij elke dag opnieuw onze droom beleven en daarom wil ik jullie super hard bedanken! Ook het geweldige team achter ons heeft dit jaar zo hard gewerkt en er telkens voor gezorgd dat wij ons keer op keer weer op ons gemakje voelde! En natuurlijk Hanne en Klaasje die ondertussen als zussen voor mij geworden zijn, jullie zijn toppers en ik ben jullie in dit jaar echt super graag gaan zien!!!! Dankjewel iedereen en hopelijk komen er nog heel veel super leuke jaren bij❤️❤️❤️❤️

A post shared by Marthe De Pillecyn (@marthedep) on