Selecteer een pagina

Zoals jullie vast al weten doet K3 tegenwoordig ook aan vlogen. Want vloggen is helemaal hip. Met een vlog krijg je een kijkje in het leven van K3. Door de vlogs krijgen wij veel dingen te weten over K3, die wij eerst nog niet wisten. Ze hebben nu hun 2e vlog online gezet. Dit keer gaat de vlog over hun nieuwe K3 show. Ook krijgen wij een kijkje in de kleedkamers.

Voorbereidingen aan de K3 show kosten veel meer tijd voor de meiden dan jij misschien zal denken. Zo moeten ze hun nieuwe kostuum passen. Maar ook bij hun zit niet alle kleding meteen goed. Daarom zijn er kleermakers die hun kleding aanpassen.

Ook een repetitie van een show vraagt veel tijd. In de vlog is te zien dat ze om half 1 begonnen met repeteren en pas om 8 uur waren ze klaar met repeteren. Na zo’n lange dag zie je ook dat de meiden erg moe zijn.

Een kijkje in de kleedkamer

Tijdens de vlog laten de meisjes ook een stukje van de kleedkamer zien. Dit is iets wat wij niet vaak te zien krijgen. Want dat is eigenlijk een beetje te intiem. Maar wel veel fans zijn altijd benieuwd, hoe deze kleedkamers er uitzien. Je zult misschien verwachten dat de kleedkamers er heel luxe uitzien, maar dat is zeker niet zo. De kleedkamer is eigenlijk gewoon een soort bouwkeet. Ze zien er van binnen heel kaal uit.

Maar zoals je van K3 kunt verwachten, maken ze het toch gezellig. Dit doen ze door gezellige lampjes mee te nemen van thuis. Dat maakt de kleedkamer al een stuk gezellige.

Hanne, Marthe en Klaasje hebben allemaal een eigen kleedkamer. Ze hoeven de kleedkamer dus niet met elkaar te delen. De kleedkamers bestaat alleen uit een spiegel, stoel en een bank. Zelf een wc zit er niet in de kleedkamers.

Vind jij ook dat K3 een luxe kleedkamer verdient? Deel dit bericht op Facebook en laat het aan iedereen weten.