Selecteer een pagina

Vandaag is het precies één jaar geleden dat Hanne, Klaasje en Marthe in de finale stonden van K3 zoekt K3. Dat mag natuurlijk niet ongestoord voorbij gaan!

Het succes waarmee de meisjes hun eerste jaar hebben volbracht is ongekend. Daarom hebben we wat bijzondere momentjes voor jullie opgesomd.

1. K3 zoekt K3 finale

Na vele spannende weken werd in de finale op 5 november 2015, één jaar geleden, dat Hanne, Klaasje en Marthe de nieuwe K3 zouden worden.

2. K3 show voor volwassenen

Fans lieten K3 weten graag een keer te willen dansen tijdens een K3 show. Dankzij hen waren er voor het eerst in de K3 geschiedenis shows met staanplaatsen. Maar dat was niet het enige wat verscheen voor volwassenen. Ook waren er dit jaar bij JBC regenboogjurkjes te bestellen in tiener- en damesmaten.

3. 10.000 luchtballonnen

10.000 luchtballonnen is de meest bekeken K3 videoclip ooit. Momenteel is de videoclip op YouTube al meer dan 16 miljoen keer bekeken. Dat is meer dan het totaal aantal inwoners van heel België.

4. Kristel manager

Een aantal dagen na de bekendmaking van de nieuwe K3 werd ook bekend dat we nog niet helemaal afscheid hoefden te nemen van Kristel Verbeke. Zij werd namelijk de nieuwe manager van K3 en dat doet ze met veel liefde en plezier.

Manager Kristel

5. Beiaardconcert

K3 mocht op 119 meter hoogte een concert geven van uit de Beiaard kathedraal in Antwerpen. De meisjes beklommen meer dan 400 traptreden om hun stemmen te laten klinken over een groot gedeelte van de stad.

Lees verder op pagina 2!

echteK3fan - volgende pagina